030 287 7777 info@downunder.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Voornaam*
Achternaam*
Email*
Telefoon*
Land*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Activiteiten

De tofste activiteiten op ons cablepark

Wakeboarden

Wakeboarden is een zeer populaire sport. Je staat met beide benen op een board en laat je voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur! De obstacles zorgen voor extra uitdaging. Na wat oefenen kan je er de stoerste tricks op doen. Wakeboarden kan op de grote en kleine baan. Op de kleine baan kan de start vanuit het water goed geoefend worden. Op de grote baan gebeurt dit vanuit de startdok en maak je rondes van 720 meter!

Kneeboarden

Kneeboarden is een leuke activiteit voor jong en oud. Je zit met je knieën op het board en dus veel lager op het water, hierdoor stuur je niet met je voeten maar met je lichaam. Kneeboarden is over het algemeen gemakkelijker dan waterskiën of wakeboarden, hierdoor is dit de perfecte activiteit om de baan te leren kennen!

 

Waterskien

Waterskiën is een uitdagende en wervelende sport. Je staat op ski’s en laat je voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur! Zoek je meer uitdaging, maak dan gebruik van de verschillende obstacles en show je skills! Waterskiën kan op de grote baan.

Clinics

De hele zomer zijn er diverse wakeboardclinics bij Down Under. Van clinics voor beginners tot speciale clinics voor (alleen) vrouwen! Regelmatig krijgen wij bezoek van professionele wakeboarders die je op weg of verder willen helpen! Zoals Michael Nieuwerf, Sjors Van De Kerkhof, Yasmin Tanriverdi of Ricky Lukassen, zij weten namelijk als geen ander wat er allemaal mogelijk is met een wakeboard.

Events

Ieder jaar openen we het wakeboardseizoen feestelijk met een Season Kick-off en regelmatig zijn er evenementen zoals de Down Under Open, Shred Day of Obstacle Jam. Talenten en professionals bezoeken het wakepark van Down Under om hun skills te tonen aan het publiek!

Kids & camps

Ook dit jaar is er weer een kidsclub bij de leukste wakeboardbaan van Nederland! De kidsclub staat dit jaar onder leiding van Joey Scholman: Een fanatieke wakeboarder met een bulk ervaring. Verder zijn er deze zomer i.s.m. Ripstar de zomer wakeboardcamps. Wil je liever gewoon een keer langskomen om te kneeboarden of waterskien? Down Under heeft diverse kidsparty’s en leuke activiteiten voor kids.

Populaire activiteiten

Meer informatie