030 287 7777 info@downunder.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Voornaam*
Achternaam*
Email*
Telefoon*
Land*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Cablepark

Het leukste cablepark van Midden-NL

Geweldig wakepark in Midden-Nederland

Down Under beschikt over zeer moderne en state of the art banen die voor riders van elk niveau uitdaging bieden. Alle items in het Cablepark zijn van Unit Parktech, dé marktleider op het gebied van Cableparken. Op de banen kan je wakeboarden, kneeboarden, waterskiën en tuben.

Heb je altijd al eens willen waterskiën of wakeboarden? Onze instructeurs hebben je binnen enkele minuten op het water. Het is een unieke belevenis voor jong en oud. Geschikt voor beginners, gevorderden, individueel of met een groep.

Wateractiviteiten

Bekijk het complete overzicht van alle wateractiviteiten bij Down Under.

Cableway

Grote baan

De grote baan beschikt over een grote kabellijn met een lengte van 720 meter die 10 meter boven de zuidplas zweeft. Vanaf het startpunt trekt de kabel linksom je rond de gehele plas. Er zijn 8 lijnen (meenemers) zodat er een optimale roulatie is! In het water liggen 9 uitdagende obstakels, het gebruik van obstakels is weer een leuk stapje verder en zo heb je gauw de smaak te pakken. Dan wil je het liefst elke dag het water op!

2.0 Playground

Kleine baan

Het eerste Sesitec 2.0 systeem van de Benelux draait bij Down Under in Nieuwegein! Op de kleine baan is dit nieuwe kabelsysteem geïnstalleerd. Het biedt zowel beginners als pro’s de gelegenheid om te trainen of hun skills te oefenen. De beginners wakeboardles is te boeken vanaf € 29,50 p.p.

10 rittenkaart

Kom je vaker waterskiën of wakeboarden bij Down Under? Dan is een 10 rittenkaart wellicht iets voor jou! Dat betekent dus 10 keer fun en plezier op de cableway van Down Under. De 10 rittenkaart is bij de receptie verkrijgbaar.

Seizoenkaart

Het hele seizoen wakeboarden bij Down Under? Dat kan! Ook voor kids t/m 14 jaar zijn er seizoenkaarten beschikbaar. Klik hier voor het inschrijfformulier & see you @ Down Under!

Reserveren

Het is noodzakelijk om activiteiten op ons Cablepark te reserveren via deze website. Je kunt een losse activiteit boeken op de activiteitenpagina. Bekijk hier ons complete aanbod wateractiviteiten.

Heb je vragen over onze 10 rittenkaart, seizoenkaart, het afhuren of reserveren van de baan? Stuur dan een mail naar info@downunder.nl. Lees hier onze huisregels en algemene voorwaarden voor het gebruik van het Cable Park.

Facts & Features

Bouwjaar

Gebouwd in 2010 door Rixen Cableways

Draairichting

Counter-clockwise

Kabellengte

722 meter

Masten

5

Meenemers

8

Obstakels

9

Obstakels

Ons cablepark liggen maar liefst 9 uitdagende obstakels. Alle features zijn gebouwd door Unit Parktech. Kom onze quarterpipe, boxen en rails maar eens shredden in Nieuwegein!

Instructies

Wakeboarden en waterskiën