030 287 7777 info@downunder.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
Voornaam*
Achternaam*
Email*
Telefoon*
Land*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Locatie

Unieke plek aan het water

De watersportlocatie van Midden-Nederland

Down Under is met recht uniek in Nederland. Horeca, vergaderzalen, watersport, (in- en outdoor) activiteiten én strand, in het midden van het land, pal aan de A12. Het hele jaar door geniet je van de ontspannen sfeer, gastvrije service en een spectaculair uitzicht op de Laagravenseplas. Down Under is the place to be voor fun, maar ook voor (bedrijfs)feesten, vergaderingen, teamuitjes en familiedagen.

Meer Down Under

Kijk voor een compleet overzicht over alle mogelijkheden bij Down Under op www.downunder.nl.

Strand

Op het strand van Down Under is het heerlijk vertoeven! Er is een ligweide met speeltoestellen, strandbad met helder water, lekkere ligbedden en diverse horecamogelijkheden zoals de beachbar en het snackluik. Lifeguards houden in de zomer alles goed in de gaten. Ook kun je hier SUPs huren!

Lees meer

Cablepark

Down Under beschikt over moderne, state of the art banen die voor gasten van elk niveau uitdaging bieden. De cableway, een 720 meter lange kabel, trekt de watersporters over de Laagravenseplas. Bij Down Under kun je (leren) wakeboarden, kneeboarden, waterskiën en tuben. De instructeurs hebben je binnen enkele minuten op het water.

Lees meer

Wavesurfer

Op de indoor wavesurfer wordt met een snelheid tussen 30 en 70 km per uur water gespoten tegen een schuin oplopend vlak. Hierdoor ontstaat een kunstmatige golf waarop je kunt bodyboarden of wavesurfen. Down Under is een van de weinige locaties in Nederland waar je (ook in de winter) indoor kunt surfen!

Lees meer

Restaurant

Restaurant Down Under vormt het perfecte decor voor een lunch of diner, zakelijk of privé. De sfeervolle ambiance, gastvrije service en de gevarieerde menukaart maken het een restaurant dat een onvergetelijke indruk achterlaat.

Lees meer

Beachclub

Voor een geweldige beachclub hoef je niet meer naar de kust te rijden! De Beachclub van Down Under is een geweldige ruimte met terras én zandstrand, geschikt voor een zakelijk event, barbecue, borrel, (familie-)feest of bruiloft. Het is ook mogelijk om een festival geheel in eigen stijl te organiseren.

Lees meer

Terras

Het terras van Down Under is uniek in Midden-Nederland door het spectaculaire uitzicht op de Laagravenseplas, de watersporters en het strand. Met lekker weer is het terras geopend voor lunch en diner, een gezellige (besloten) borrel of informele receptie. Het terras is in 2018 door Misset Horeca uitgeroepen tot beste terras van de provincie Utrecht.

Lees meer

Terrein

Door de unieke ligging aan het water, pal aan de snelweg A12 en nabij Utrecht, is Down Under een centrale locatie voor ieder evenement. Denk hierbij aan sportevenementen, muziek- en foodfestivals, clubdagen, tourtochten en zakelijke bijeenkomsten.

Lees meer

De Leukste uitjes met vrienden en familie

Ook met vrienden en familie beleef je een onvergetelijke dag bij Down Under. Bij Down Under kun je de leukste activiteiten combineren met lekker eten en drinken. Wat te denken van een potje bubble voetbal om vervolgens de honger te stillen met een diner in het restaurant? Of maak een familiedag of uitje extra bijzonder door naast het samenzijn een leuke activiteit te gaan doen. Pak de waterski’s en roetsj over het water; houd je het liever droog? Stap dan met in een 4×4 terreinwagen en trotseer het ruige 4×4 terrein. Start of sluit de dag af met een barbecue of buffet, een spetterend eindfeest in de beachclub kan natuurlijk ook!